Jäsenyys

Hakeminen

Tampereen Urheiluakatemia on tarkoitettu Pirkanmaalla asuville, oman lajinsa huipulla oleville ja sinne pyrkiville urheilijoille. Sammon keskuslukioon ja Treduun urheilulinjalle hyväksytyt urheilijat ovat automaattisesti akatemian jäseniä. Muut toisen asteen oppilaitoksissa tai korkea-asteella opiskelevat sekä ilman opiskelupaikkaa olevat urheilijat hakevat jäsenyyttä hakulomakkeella.

Lisätietoja hakemisesta saat oman oppilaitoksesi urheiluakatemian yhteyshenkilöltä tai Tampereen Urheiluakatemian koordinaattorilta.

Tampereen Urheiluakatemian jäsenyyttä voi hakea kahdesti vuodessa elo-syyskuussa ja tammikuussa. Kaikki hakemukset lähetetään pisteytettäväksi lajiliittoihin, jonka vuoksi käsittelyajat voivat vaihdella liittojen pisteytysaikataulujen mukaan. Hakijat saavat tiedon valinnasta sähköpostitse suoraan Urheiluakatemiasta.

Kevään haku on päättynyt. Seuraavan kerran akatemiajäsenyyttä voi hakea elo-syyskuussa 2017, jolloin linkki hakulomakkeeseen avataan näille sivuille.

 

Jäsenyyden uusiminen

Toisella asteella opiskelevat

Toisella asteella opiskelevat akatemiaurheilijat eivät maksa akatemian jäsenmaksua vaan ainoastaan Tampereen kaupungin liikuntapaikkojen käyttömaksun. Lukuvuonna 2016-17 maksu on 35 euroa ja se maksetaan Tampereen kaupungin liikuntapalveluissa Ratinan rantatie 1:ssä. Käyttöoikeus merkitään lukuvuositarralla Urheiluakatemian jäsenkorttiin. Mikäli urheilijalla ei vielä ole korttia tai se on hukkunut, uuden voi ostaa liikuntapalveluilta kahdeksan euron hintaan. Liikuntapalveluilla on akatemiaurheilijoista lista, jonka perusteella kortteja luovutetaan.

Korkea-asteella opiskelevat ja välivuotta viettävät

Jäsenet maksavat vuosittain lokakuun loppuun mennessä akatemian jäsenmaksun sekä Tampereen kaupungin liikuntapaikkojen käyttömaksun. Maksuohjeet molempien maksujen suorittamiseen alla.

Urheiluakatemian jäsenmaksu (20 euroa lukuvuonna 2016-17) suoritetaan Varalan Urheiluopiston tilille: Nordea, FI67 2236 3800 0036 30. Kirjoita viestikenttään: Urheiluakatemian jäsenmaksu ja oma nimi. Oma nimi on tärkeä kirjata etenkin jos jokin muu taho, esimerkiksi seura maksaa jäsenmaksun. Lukuvuositarran voi lunastaa maksukuittia vastaan oman oppilaitoksen yhteyshenkilöltä, Varalan Urheiluopistosta vastaanotosta tai Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen toimistosta, joista kaikista löytyy lista akatemiaurheilijoista.

Kaupungin liikuntatilojen käyttömaksu (35 euroa lukuvuonna 2016-17) maksetaan Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen toimistossa osoitteessa Ratinan rantatie 1. Maksua vastaan omaan jäsenkorttiin saa uuden lukuvuositarran. Mikäli kortti on hukkunut, uuden voi lunastaa liikuntapalveluilta kahdeksan euron hintaan.

Unipoli Sportin käyttömaksu (korkeakoulujen liikuntatilat) lukuvuodelta 2016-17 on 40 euroa (norm. 68 euroa). Lisätietoja oman oppilaitoksen Urheiluakatemian yhteyshenkilöltä.

IMG_8450