Jäsenyyden hakeminen

Hakeminen

Tampereen Urheiluakatemia on tarkoitettu Pirkanmaalla asuville, oman lajinsa huipulla oleville ja sinne pyrkiville urheilijoille. Sammon keskuslukioon ja Treduun urheilulinjalle hyväksytyt urheilijat ovat automaattisesti akatemian jäseniä. Muut toisen asteen oppilaitoksissa tai korkea-asteella opiskelevat sekä ilman opiskelupaikkaa olevat urheilijat hakevat jäsenyyttä hakulomakkeella.

Lisätietoja hakemisesta saat oman oppilaitoksesi urheiluakatemian yhteyshenkilöltä tai Tampereen Urheiluakatemian koordinaattorilta.

Tampereen Urheiluakatemian jäsenyyttä voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Hakemukset käsitellään elo-syyskuussa ja tammikuussa. Kaikki hakemukset lähetetään pisteytettäväksi lajiliittoihin, jonka vuoksi käsittelyajat voivat vaihdella liittojen pisteytysaikataulujen mukaan. Hakijat saavat tiedon valinnasta sähköpostitse suoraan Urheiluakatemiasta.

Seuraavan kerran haku Tampereen Urheiluakatemiaan on auki elo-syyskuussa 2018.

Alla olevat hakulinkit aukeavat elokuussa 2018.

Hakulomake, lukiolaiset

Lukiolaisten hakemukset käsittelee Sammon keskuslukion urheilukoordinaattori Heikki Kosonen (heikki.kosonen@tampere.fi)

Hakulomake, muut

Muut hakemukset (korkeakoululaiset, ilman opiskelupaikkaa olevat sekä Varalan Urheiluopiston opiskelijat) käsittelee Tampereen Urheiluakatemian Petteri Luukkainen (petteri.luukkainen@varala.fi)