Jäsenyyden hakeminen

Hakeminen

Tampereen Urheiluakatemia on tarkoitettu Pirkanmaalla asuville, oman lajinsa huipulla oleville ja sinne pyrkiville urheilijoille. Jäseneksi voivat hakea toisella asteella (lukiot ja ammattiopistot) opiskelevat ja siitä vanhemmat korkeakouluissa opiskelevat tai ilman opiskelupaikkaa olevat tai jo valmistuneet urheilijat. Alaikäisiltä urheilijoilta vaaditaan jäseneksi hakemisen yhteydessä vanhemman suostumus urheilijan tietojen tallentamisesta akatemian jäsenrekisteriin.

Sammon keskuslukion ja Tredun urheilulinjoille hyväksytyt urheilijat on pisteytetty lajiliitoissa jo urheiluoppilaitokseen hakemisen yhteydessä ja he saavat akatemiastatuksen automaattisesti opiskelupaikan vastaanottaessaan. Muut toisen asteen oppilaitoksissa tai korkea-asteella opiskelevat sekä ilman opiskelupaikkaa olevat urheilijat hakevat jäsenyyttä sivun alaosasta löytyvillä hakulomakkeilla.

Lisätietoja hakemisesta saat oman oppilaitoksesi urheiluakatemian yhteyshenkilöltä tai Tampereen Urheiluakatemian koordinaattorilta.

Jäsenhaku on auki kaksi kertaa vuodessa 1.8.-30.9. ja uudestaan 1.-31.1. Hakemukset lähetetään pisteytettäväksi lajiliittoihin, jonka vuoksi käsittelyajat voivat vaihdella liittojen pisteytysaikataulujen mukaan. Kaikki hakijat saavat tiedon valintapäätöksestä sähköpostitse Urheiluakatemiasta.

Jäseneksi hyväksytyt urheilijat saavat päätöksen mukana hyväksymiskirjeen, joka sisältää yleisinfon akatemiasta sekä ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen. Sammon keskuslukion ja Tredun urheilulinjojen opiskelijat saavat vastaavat ohjeet oppilaitostensa urheilukoordinaattoreilta. Akatemiaurheilijat maksavat vuosittain jäsenmaksun, jota vastaan he saavat akatemian tukipalveluihin oikeuttavan jäsenkortin ja lukuvuositarran (uudet jäsenet) tai vain lukuvuositarran (vanhat jäsenet). Jäsenmaksu kaudella 1.8.2018-31.7.2019 on tamperelaisia seuroja edustavilta urheilijoilta 30 euroa ja muita seuroja edustavilta urheilijoilta 60 euroa.

Katso ohjeet jäsenmaksun maksamiseen.


Seuraavan kerran haku Tampereen Urheiluakatemiaan on auki 1.8.-30.9.2018.

Alla olevat hakulinkit aukeavat 1.8.2018.

Hakulomake, lukiolaiset
Lukiolaisten hakemukset toimittaa eteenpäin lajiliittoihin Sammon keskuslukion urheilukoordinaattori Heikki Kosonen (heikki.kosonen@tampere.fi)

Hakulomake, muut
Muut hakemukset toimittaa eteenpäin lajiliittoihin Tampereen Urheiluakatemian Petteri Luukkainen (petteri.luukkainen@varala.fi)