Opiskelu korkea-asteella

Akatemian jäsenyys

Tampereen Urheiluakatemia on tarkoitettu Pirkanmaalla asuville, oman lajinsa huipulla oleville ja sinne pyrkiville urheilijoille. Tampereen kaikki korkea-asteen oppilaitokset (TAY, TTY, TAMK ja POLAMK) toimivat yhteistyössä urheiluakatemian kanssa. Jäsenyyttä voi hakea kahdesti vuodessa, elo-syyskuussa ja tammikuussa.

Lisätietoja hakemisesta

Jäsenkortti ja lukuvuosimaksu

Urheiluakatemian korkea-asteella opiskelevat tai välivuotta viettävät/valmistuneet jäsenet maksavat vuosittain lokakuun loppuun mennessä akatemian jäsenmaksun (20 € lukuvuonna 2017-18) sekä Tampereen kaupungin liikuntapaikkojen käyttömaksun (35€ vuonna 2017-18).

Jäsenmaksu suoritetaan Varalan Urheiluopiston tilille: Nordea, FI67 2236 3800 0036 30. Kirjoita viestikenttään: Urheiluakatemian jäsenmaksu ja oma nimesi. Oma nimi on tärkeä kirjata etenkin jos joku muu, esimerkiksi seura maksaa jäsenmaksusi. Lukuvuositarran voit lunastaa maksukuittia vastaan oman koulusi yhteyshenkilöltä tai Varalan Urheiluopistosta Tampereen Urheiluakatemian toimistosta.

Kaupungin liikuntatilojen käyttömaksu maksetaan Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen toimistossa osoitteessa Ratinan rantatie 1.

Urheilun ja opiskelun yhdistäminen

Henkilökohtaisen opinto-ohjauksen ja urheilijan elämäntilanteeseen sopivan rytmityksen avulla voidaan suunnitella opintojen eteneminen urheilu-ura huomioiden. Jokaisessa yhteistyöoppilaitoksessa on oma urheiluakatemian yhteyshenkilö, joka opastaa henkilökohtaiseen opinto- ja valmennussuunnitelmaan (HOVS) liittyvissä kysymyksissä.

Katso lisää oppilaitosten yhteyshenkilöiden tekemistä tukimateriaaleista:

Vinkkejä opiskelun ja urheilun yhdistämiseen TTY 2017-2018

TAMK_fi_urheiluakatemia_infoa