Ravintovalmennus

Maksuttomat ja tuetut palvelut

Painopiste ravitsemusasiantuntijan toiminnassa on osallistuva asiantuntijuus lajien valmennusprosessissa. Sitä toteutetaan valmennusjohtoisesti lajien toimintaympäristöissä ja niiden sisäisissä prosesseissa yhteistyössä muun tukitiimin ja toiminnan kanssa. Ensisijaisesti toiminta kohdistuu Tampereen Urheiluakatemian ja Varalan valmennuskeskuksen kärkilajeihin. Ravitsemusvalmennusta toteutetaan ensisijaisesti ryhmämuotoisena toimintana. Tarpeet tavoitteet ja sisällöt määritellään valmentajajohtoisesti.

Osana valmenusjohtoista ravitsemusvalmennuksen prosessia, jäsenmaksun maksaneilla Tampereen Urheiluakatemian jäsenillä on mahdollisuus käyttää jäsenmaksukauden aikana (1.8.-31.7.) myös kaksi akatemian ravintovalmentajan yksilöohjausaikaa (45 min/kerta) maksutta. Seuraavat käynnit (20€/kerta) maksetaan pankkikortilla käynnin yhteydessä. Maksimikäyntimäärä/urheilija kauden aikana on viisi kertaa.

Ravitsemusasiantuntijana toimii ETM Anna Ojala
• vastaanotto Sammon keskuslukiolla (D-siipi, 2. kerros, huone D2015) joka toinen viikko torstaisin
• ajanvaraus tapahtuu aina siten, että valmentaja on ensin yhteydessä ravitsemusasiantuntijaan sähköpostitse (anna.ojala@ukkinstituutti.fi). Yhteisen tilannekartoituksen jälkeen urheilija voi niin sovittaessa varata itselleen ajan yksilövastaanotolle Tampereen Urheilulääkäriaseman sähköisessä ajanvarauksessa

 

HUOM! Varaudu todistamaan akatemiajäsenyytesi ottamalla vastaanotolle mukaan jäsenkortti, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra.