Ravintovalmennus

Painopiste ravitsemusasiantuntijan toiminnassa on osallistuva asiantuntijuus lajien valmennusprosessissa. Sitä toteutetaan valmennusjohtoisesti lajien toimintaympäristöissä ja niiden sisäisissä prosesseissa yhteistyössä muun tukitiimin ja toiminnan kanssa. Ensisijaisesti toiminta kohdistuu Tampereen Urheiluakatemian ja Varalan valmennuskeskuksen kärkilajeihin. Ravitsemusvalmennusta toteutetaan pääsääntöisesti ryhmämuotoisena toimintana. Tarpeet, tavoitteet ja sisällöt määritellään valmentajajohtoisesti.

Osana valmennusjohtoista ravitsemusvalmennuksen prosessia jäsenmaksun maksaneilla Tampereen Urheiluakatemian jäsenillä on mahdollisuus käyttää jäsenmaksukauden aikana (1.8.-31.7.) kaksi akatemian ravintovalmentajan yksilöohjausaikaa (45 min/kerta) maksutta. Seuraavat käynnit (20€/kerta) maksetaan pankkikortilla käynnin yhteydessä. Maksimikäyntimäärä/urheilija kauden aikana on viisi kertaa.

Ravitsemusasiantuntijana toimii ETM Anna Ojala
• vastaanotto Sammon keskuslukiolla tai sopimuksen mukaan muualla
• ajanvaraus tapahtuu aina siten, että valmentaja on ensin yhteydessä ravitsemusasiantuntijaan sähköpostitse (anna.ojala@ukkinstituutti.fi) tai puhelimitse 040 776 1286

 

HUOM! Varaudu todistamaan akatemiajäsenyytesi ottamalla vastaanotolle mukaan jäsenkorttisi, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra.